viernes, 10 de junio de 2011

DIVENDRES 17 DE JUNY 20:00 h


Com a cloenda de la temporada de Debats, com cada any, organitzem pel proper divendres 17 de Juny l’anomenada Nit de la Diversitat, enguany dedicada a la CULTURA MEXICANA.

En aquesta ocasió, volem agraïr molt especialment a l’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, la seva importantíssima col.laboració en la preparació i organització d'aquest esdeveniment.

La festa serà ESPECIAL, perquè celebrarem també el

10è ANIVERSARI DEL FÒRUM 21

Comptarem amb la presència dels socis fundadors i dels anteriors presidents de l’Entitat. Pel que fa a les activitats programades:

20:00 h
Presentació i intervencions dels fundadors del Fòrum 21.
Breu recorregut per la història de l’Entitat en motiu del 10è Aniversari.

20.15 h
Presentació NIT DE LA DIVERSITAT: LA CULTURA MEXICANA.
Intervenció de Lluis Artigues, President de l'Associació de Mexicans d'Esparreguera

20.30 h
1 hora aproximadament DE MUSICA EN DIRECTE, per part del grup:

MARIACHI MÉXICO FOLCLÓRICO.
(Música típica mexicana: ranxeres i corridos)

BALL MEXICÀ PER PART DEL GRUP: SON DE MEXICO

21.15 h (aprox.)
degustació de MENJAR TÍPIC MEXICÀ, a càrrec de:

RESTAURANT EL TAQUITO



Com que encara estem pendents d'un parell de detalls més de la programació, anirem actualitzant el blog i us enviarem puntualment els canvis.

US HI ESPEREM!!

Cordialment,

Ivan Rosàs i Gomà
President Fòrum 21

jueves, 2 de junio de 2011

MENJAR ECOLÒGIC ... VERITAT O MENTIDA?

El propassat divendres 27 de maig va tenir lloc el darrer debat de la temporada 2010-2011 del Fòrum 21, dedicat en aquesta ocasió al menjar ecològic.
Per tractar aquesta apassionant temàtica vam tenir 3 convidats, tots ells amb una llarga experiència en aquest món:
-Maria Antonia Fortuny, de la botiga l'Espígol d'Esparreguera i molt vinculada en diferents activitats de difusió i formació en l'àmbit del menjar i l'agricultura ecològica, ens va fer una introducció i definició d'alguns conceptes per apropar-nos a aquest interessant món.
-Angelina Garcia, de la botiga Santiveri d'Esparreguera, que ens va parlar dels seus 35 anys d'exèriència a la botiga així com de la seva opció pel menjar vegetarià.
-Javier Fernàndez, una persona prou reconeguda pel seu compromís amb diferents moviments naturistes i ecologistes, ens explicà el funcionament d'una associació de consum ecològic, de la qual en forma part juntament amb altres persones.


El debat es va desenvolupar de manera molt dinàmica, amb moltes intervencions, moltes aportacions i moltes preguntes del públic assistent.



Vegeu algunes instantànies: