miércoles, 19 de octubre de 2011

DIVENDRES 21 D'OCTUBRE




Aquest proper divendres 21 d’octubre, a les 20.00 h, el Fòrum21 organitza a la Sala Can Pasqual un nou debat, aquest cop dedicat a les retallades Sanitàries, sota el títol:

“RETALLADES ... ON ES VOL ARRIBAR? ”


Un tema especialment sensible en aquests moments, tant pel nostre municipi, amb l’imminent tancament de l’horari nocturn del CAP, com per altres municipis i altres zones geogràfiques de Catalunya.

Us hi esperem!

sábado, 8 de octubre de 2011

INDIGNATS ...?

El divendres 30 de setembre va tenir lloc a Can Pasqual el primer debat de la Temporada 2011-2012 del Fòrum21, dedicat als indignats, moviment sorgit en l'actual context de crisi econòmica, social i de valors que estem patint.

Com a convidats, per una banda, el col.lectiu dels indignats d'Esparreguera ens van exposar l'origen del seu moviment i del moviment del 15M, amb tots els aconteixements i fets objectius esdevinguts d'ençà dels seus inicis. Un recorregut interessant per les seves propostes, els seus pensaments i les seves accions.

Per altra banda, en Favià Gonzàlez, tertulià de Ràdio Esparreguera, ens va exposar els seus interessants punts de vista en relació al moviment dels indignats; punts de vista crítics però no totalment oposats, amb alguns elements coincidents però amb importants diferències de fons.

El debat posterior va ser molt participatiu, amb un gran nombre d'intervencions i amb aportacions molt interessants, tant en un sentit com en un altre. Vam poder constatar que el moviment dels indignats genera un gran interés així com també moltes esperances i espectatives.

Vegeu algunes instantànies de l'acte.