martes, 31 de mayo de 2016

RESUM DEL PASSAT DEBAT DEL 27 DE MAIG DE 2016 SOBRE DESIGUALTAT SOCIAL

Aquest passat dia 27 de maig vam realitzar el debat sobre Desigualtat social: ELS RICS MÉS RICS, ELS POBRES MÉS POBRES? en el que desprès de les acurades aportacions dels ponents en Josep Maria Llopart amb dades de riquesa i pobresa a nivell Europeu i a Espanya, de Rosa Pol de Càrites a nivell global i local, i Maria Vallejo a nivell d'Esparreguera, van deixar clar que la nostre societat s'encamina fer desaparèixer la classe mitjana i efectivament fer que els rics siguin més rics i els pobres més pobres.
Depèn de la societat a nivell general, dels els esforços desinteressats de associacions com Càrites i la sensibilitat dels Ajuntaments que dins de les seves possibilitats puguin disminuir el dèficit dels més desfavorits.
Gràcies als tots els participants en el debat per les vostres aportacions.












 
     

domingo, 22 de mayo de 2016

PROPER DEBAT DIVENDRES 27 DE MAIG DE 2016; DESIGUALTAT SOCIAL

El FÒRUM 21 organitza pel proper divendres dia 27 de maig a les 8 del vespre, i com sempre a la Sala de Can Pasqual, un nou debat, en aquesta ocasió sota el següent títol:

Desigualtat social:
Els pobres més pobres, els rics més rics?
 
Comptarem amb la participació de:
 
Josep Ma. Llopart, del Fòrum 21
Rosa Pol, membre de Càritas
Maria Vallejo, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera
 
 
 
 

miércoles, 11 de mayo de 2016

DECÉS DE CARME PAULO

Hem de comunicar que ens ha deixat la nostra companya i amiga Carme Paulo, membre de la junta del Fòrum. Ha participat fins als últims dies de la seva vida en els actes culturals d'Esparreguera. Fou Jutgessa de Pau de la nostre vila i primera dona regidora de l'Ajuntament d'Esparreguera en democràcia deprès de la dictadura a l'any 1983.
El nostre condol a la família i amics. Descansa en pau.
 
 
 

jueves, 5 de mayo de 2016

PASSAT DEBAT DEL 29 D'ABRIL DE 2016 SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

Magistral explicació del company Juan Soto (a qui agraïm com sempre la seva desinteressada col·laboració), sobre l'evolució del canvi climàtic que segons ell es irreversible, en l'actual situació. I molt bona aportació en el debat dels assistents, que encara que en aquesta ocasió poc nombrosa, hem de remarcar molt participativa. Gràcies als assistents.