jueves, 2 de junio de 2011

MENJAR ECOLÒGIC ... VERITAT O MENTIDA?

El propassat divendres 27 de maig va tenir lloc el darrer debat de la temporada 2010-2011 del Fòrum 21, dedicat en aquesta ocasió al menjar ecològic.
Per tractar aquesta apassionant temàtica vam tenir 3 convidats, tots ells amb una llarga experiència en aquest món:
-Maria Antonia Fortuny, de la botiga l'Espígol d'Esparreguera i molt vinculada en diferents activitats de difusió i formació en l'àmbit del menjar i l'agricultura ecològica, ens va fer una introducció i definició d'alguns conceptes per apropar-nos a aquest interessant món.
-Angelina Garcia, de la botiga Santiveri d'Esparreguera, que ens va parlar dels seus 35 anys d'exèriència a la botiga així com de la seva opció pel menjar vegetarià.
-Javier Fernàndez, una persona prou reconeguda pel seu compromís amb diferents moviments naturistes i ecologistes, ens explicà el funcionament d'una associació de consum ecològic, de la qual en forma part juntament amb altres persones.


El debat es va desenvolupar de manera molt dinàmica, amb moltes intervencions, moltes aportacions i moltes preguntes del públic assistent.



Vegeu algunes instantànies:







1 comentario:

Gabi dijo...

La meva família i jo estem emprenent un canvi important en molts dels nostres hàbits de consum. En aquest sentit, volem virar cap al consum responsable i ecològic i també cap al comerç just. Tot just comencem, i se'ns presenten molts dubtes que, segurament l'associació de consum ecològic d'en Javier Fernández ja ha resolt. És per això que ens agradaria poder contactar amb ell o amb algun memebre d'aquesta associació. Gràcies