viernes, 5 de mayo de 2017

RESUM PASSAT DEBAT DEL 28 ABRIL 2017; Especial 40 ANYS de l'ESCOLA DE MÚSICA


Resum debat del passat 28 d'abril de 2017 sobre els 40 anys de l’Escola de Música d’Esparreguera
Presentació de l’acte per part d’en Serafí Casanovas, un dels iniciadors de l’Escola de Música que va anar a donant pas als diversos ponents del debat de forma molt amena. En primer lloc donà pas a en Josep Ma Llopart, membre del Fòrum 21 que va fer una recordança dels primers anys de l’escola, situant-nos en el context sociopolític del 1975-1977 i fer referència a la Laia Munné i la Merçè Borras que junt amb el Serafí, foren els primers mestres de l’Escola de Música. Donà pas a en Ramon Alemany que com a pare d’alumne ens explicà les circumstàncies i dificultats dels inicis.

L’exdirector Isidre Delgado, que s’incorporà quasi al principi de l’Escola, es el professor de música més antic i actualment encara en actiu, ens amenitzà amb vàries d’anècdotes. En Miquel Duran que fou director durant la creació de l’Escola de Música i Dansa ens explicà el període de creació de l’actual edifici i les seves circumstàncies. Finalment l’actual directora Olga Aurin ens explicà les moltes activitats musicals i de dansa que es porten a terme actualment. Va fer referència les possibilitats de creixement de les classes i la necessitat de implementació de preus mes accessibles.

Durant les exposicions dels diversos ponents, sorgiren intervencions força reeixides del públic assistent que es mostrà molt receptiu i amb ganes de participar en el debat del fòrum que com sempre es va realitzar al final i durant les intervencions. Una de les peticions que es van fer va ser la necessitat d’incorporar el teatre a l’escola com a identificació d’Esparreguera.  

Agraïm la participació i aportacions de tots els assistents.

















 

No hay comentarios: