jueves, 1 de junio de 2017

RESUM DEL PASSAT DEBAT DE 26 DE MAIG DE 2017; ÉS BO PRIVATITZAR SERVEIS?


Es va iniciar amb la intervenció de:
 
Juana Llordella membre del Fòrum 21 exposant el tema escollit en aquesta ocasió pels membres del Fòrum 21 amb el títol: ÉS BO PRIVATITZAR ELS SERVEIS?, dient que no tot es blanc o negre. És bo, si és just i no és bo si no és just i va desitjar que després d’aquest debat tinguéssim les idees més clares de com havíem vingut. Després d’aquesta introducció en el tema i de advertir que en aquest debat no solament tocava parlar del tema de Can Comelles si no de la privatització dels serveis públics en general, que en son molts, presentà als següents invitats que varen exposar els seus punts de vista.

En Juan Soto Carmona, enginyer, d’entrada es declarà contrari a la privatització dels serveis públics, sobretot desprès de que s’ha demostrat que la privatització de les grans empreses públiques de Serveis de l’Estat com les elèctriques, de gas, de transports, etc... han comportat un augment significatiu del rebut dels usuaris i un enriquiment descarat dels propietaris i accionistes de les empreses.

La Maria Vallejo, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera ens explicà clarament el procés d’externalització de la gestió de la Residència de la gent gran de Can Comelles deslligant-la de tota privatització i de la interpretació interessada que n’han fet alguns grups da l’ajuntament i una part de la població. Tot hi agrair la feina que fan, la majoria de treballadores i treballadors de Can Comelles, va insistir en la necessitat de potenciar la gestió de la Residència en benefici dels usuaris.

Moltes preguntes per part dels assistents van servir per aclarir molts aspectes relacionats amb la Residència de Can Comelles. Agraïm com sempre la participació activa i aportació constructiva en el debat.

















No hay comentarios: