lunes, 19 de junio de 2017

RESUM DE LA NIT DE LA DIVERSITAT SOBRE ITÀLIA DIA 16-JUNY-2017


NIT DE LA DIVERSITAT 
ITÀLIA
DIA 16 DE JUNY DE2017

Presentació i introducció de la Nit de la Diversitat sobre ITÀLIA a càrrec d’en Ivan Rosas remarcant la proximitat del país escollit en aquesta ocasió i la similitud en molts aspectes amb Catalunya. Seguidament ens presentar a en Paolo Seminara i a en Piero Pesce.  

Amb en Paolo Seminara, dissenyador, fotògraf i assessor de moda vàrem tenir una bona oportunitat de conèixer de primera mà el que ell valorava més de la cultura italiana com ara el disseny, la moda i el menjar a través de la seva experiència professional en el transcurs de cinquanta anys.

Al pati de Can Pasqual es va generar en un ambient molt agradable. Els assistents a la vetllada encara que no masses ens vam sentir gratament sorpresos per l’actuació d’en Piero Pesce, la seva afabilitat i les pedagògiques explicacions sobre la música popular italiana.

A continuació i com últimament cada any ens te acostumats vam tenir la inestimable col·laboració d’en Toni Valor que amb la seva simpatia ens amenitzar amb música italiana de diversos estils fent agradable el sopar que ens va subministrar Mà i pizza i les postres de La Jijonenca.

Hem finalitzat aquesta temporada, el millor que hem sabut i hem pogut dins els nostres escassos mitjans materials, però amb el desinteressat esforç humà dels que participem en els debats del Fòrum 21 que esperem i desitgem hagi estat del grat de la majoria dels assistents que han anat variant en funció de l’interès en el tema escollit en cada ocasió. No ens és fàcil mantenir el Fòrum 21 amb una qualitat mínima, sinó fos, amb la col·laboració dels seus socis als que agraïm profundament i als que desitgem segueixin donant el seu suport i participació activa en la tasca de fomentar el debat de totes les idees i de tots els temes de màxima actualitat, amb llibertat i respecta, encara que sigui apassionadament pel bé de la nostre petita ciutat Esparreguera, els vilatans del seu entorn i si es possible ampliat a l’àmbit comarcal. Hem de ser autocrítics i si es possible ampliar la participació dels vilatans, l’esforç desinteressat de molts companys\companyes del Fòrum 21 s‘ho val.

Gràcies per la vostre col·laboració i amistat. Us desitgem un bon estiu i fins el setembre vinent que esperem iniciar amb renovats ànims el curs 2017-2018.




























No hay comentarios: