miércoles, 5 de julio de 2017

3er SOPAR SOLIDARI


FÒRUM 21, entre altres entitats i associacions, participa aquest any en l’organització del 3er. SOPAR SOLIDARI com a membre del Consell Local de Cooperació i Solidaritat d’Esparreguera.

Aquest sopar solidari se celebrarà el dia 6 de juliol a la Plaça del Centre, després del pregó de la Festa Major d’Esparreguera.

Us adjuntem el cartell i una carta on s’explica el motiu d’aquest

 

              3er. SOPAR SOLIDARI:

 

“Benvolguts i benvolgudes

 

Aquest any després del pregó, començarem la Festa Major d’Esparreguera amb un “Sopar Solidari”.

 

En els dos anys anteriors es va fer un sopar promocionat i organitzat exclusivament per “Omplimlapica”. Enguany, aquesta associació, ha cedit l’acte al Consell Local  de Cooperació i Solidaritat d’Esparreguera, creat recentment,  per tal d’ampliar i donar una resposta solidària sobre les diferents causes urgents del nostre entorn.

 

Desitgem que “el sopar solidari” pugui créixer i consolidar-se, com l’acte d’inici de la Festa Major d’Esparreguera,  formant part del seu programa a partir d’ara.

 

En el Consell  Local de Cooperació es va decidir que, els guanys obtinguts en el sopar d’aquest any, es dedicarien en el 50% als refugiats, concretament a l’ONG Proactiva Open Arms (la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa), i la resta, a les associacions socials del poble que col·laborin amb l’organització (Omplimlapica i Càritas).

 

El que es pretén amb aquesta iniciativa, és que molta gent del poble ens puguem implicar d’alguna manera en una activitat solidària de forma activa i generosa.

Els restaurants, cuinant, les botigues de queviures donant menjar, les altres empreses fent aportacions econòmiques, els particulars col·laborant en l’organització,  i tots i totes assistint al Sopar.

 

Si no pots venir a sopar, però t’agradaria col·laborar, pots adquirir un “tiquet zero” a FotoSistema Imagine (plaça de l’Ajuntament, 6) o ingressant al compte d’Omplimlapica 2100 0057 46 0200591497 posant Sopar Solidari.

 

No ens volem oblidar de la gent que, en el nostre poble i a la resta del món, no tenen les necessitats bàsiques cobertes.

 

Començar així la nostra Festa Major diu molt de nosaltres!

 

Consell Local  de Cooperació i Solidaritat d’Esparreguera

 

Esparreguera, juny del 2017"


COMPTEM AMB VOSALTRES!

 



No hay comentarios: