Per tractar aquesta apassionant temàtica vam tenir 3 convidats, tots ells amb una llarga experiència en aquest món:
-Maria Antonia Fortuny, de la botiga l'Espígol d'Esparreguera i molt vinculada en diferents activitats de difusió i formació en l'àmbit del menjar i l'agricultura ecològica, ens va fer una introducció i definició d'alguns conceptes per apropar-nos a aquest interessant món.
-Angelina Garcia, de la botiga Santiveri d'Esparreguera, que ens va parlar dels seus 35 anys d'exèriència a la botiga així com de la seva opció pel menjar vegetarià.
-Javier Fernàndez, una persona prou reconeguda pel seu compromís amb diferents moviments naturistes i ecologistes, ens explicà el funcionament d'una associació de consum ecològic, de la qual en forma part juntament amb altres persones.
1 comentario:
La meva família i jo estem emprenent un canvi important en molts dels nostres hàbits de consum. En aquest sentit, volem virar cap al consum responsable i ecològic i també cap al comerç just. Tot just comencem, i se'ns presenten molts dubtes que, segurament l'associació de consum ecològic d'en Javier Fernández ja ha resolt. És per això que ens agradaria poder contactar amb ell o amb algun memebre d'aquesta associació. Gràcies
Publicar un comentario